Fácán

Eladásra kínálunk fácán napos csibét, valamint 6 hetes, 8 hetes előnevelt és 22 hetes, vadászatra kész fácánokat a legkedvezőbb feltételekkel. Árajánlatot a jagd@forst.hu email címen, vagy a +36 30 89-77-377-es telefonszámon kérhet tőlünk.

Élővad

A Forst Hungária Zrt. a Magyarországon megtalálható összes vadfaj, élő állat forgalmazásával foglalkozik. Cégünk belföldre és külföldre egyaránt kiterjedő értékesítési tevékenységet folytat. Szolgáltatásunk részeként, ügyfeleink számára vállaljuk az értékesítés során felmerülő teljes körű adminisztráció gyors és pontos elkészítését, valamint a szállítás megszervezését.

Élő fácán

Fő profilunk közé tartozik az élő fácán csibe és előnevelt fácán 6, 7, ill. 8 hetes korig történő forgalmazása, valamint vadászatra kész fácáné 22 hetes kortól. Vállaljuk, hogy partnereinknek vadászataikra időben leszállítjuk akár 100 db nagyságrendű mennyiséget is az ország egész területére. A fácántojásokat az ország legjobb tenyésztelepéről kerülnek beszerzésre. A minőséget a sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereink garantálják. A felnőtt madarakat Lajosmizsén a HU-02-B-826 nyilvántartási számú fácán-nevelő telepen neveljük. Kapacitásunk gyakorlatilag korlátlan.

Áraink 2015. évre
    Ft / db + ÁFA
Fácán csibe

május közepe, július eleje

vegyes ivarú

csak kakas

 

270

1,-Euro/db+ÁFA 

Előnevelt fácán

 

6 hetes (vegyes ivarú)

6 hetes (csak kakas)

 

680

900

  7 hetes (vegyes) 730
  7 hetes (csak kakas) 950
  8 hetes (vegyes) 790
  8 hetes (csak kakas) 990
Felnőtt fácán (22 hetes felett) Vegyes ivarú 1750 (október 15-i héten)
  minden további héten + 40
  Csak kakas 2100 (október 15-i héten)
  minden további héten +40
 

Minimálisan rendelhető mennyiség: 100 db

 

Referenciákat az ország egész területén tudunk mutatni. Bérelt területen több ezer fácánt vadásztattunk, kiváló eredménnyel.
Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően ebben az évben is több akcióval, fizetési átütemezéssel, illetve bartel lehetőségével várjuk a kedves érdeklődőket.

Élő mezei nyúl

Cégünk Franciaországba és Olaszországba nagy értékesítési biztonsággal szállít élő mezei nyulat. Akik minket választanak, azoknak a területén található külföldi bérvadászatra felajánlott őzbak kontingensét is értékesítjük!

Élő gím és dám

Lehetőség van élő gím és dám értékesítésére mind belföldön, mind külföldön - függetlenül attól, hogy a célország az Európai Unió tagja, vagy az EU-n kívüli ország. A teljes körű ügyintézést és értékesítést is vállaljuk!